Øvrigt
Torsdag 21. mar 2019

God afslutning på Small Great Nations Danmarksturné

Danmarksturnéen med Small Great Nation endte på Københavns Rådhus med en super diskussion om København som brand og som vækstmotor for resten af landet.

Det går godt med København - historisk set. Der kan bades i havnen, det meste af byen har ren luft, og kulturelt såvel som kulinarisk stormer byen frem på den internationale scene. Dog er produktiviteten lav i forhold til omkringliggende byer, som Stockholm og Hamburg. Byer, København skal konkurrere med. Det lader til, at de øvrige byer har luret tricksene af, så det er vigtigt, at København følger trop, hvis ikke byen skal tabe yderligere terræn.

 

Svaret blæser i vinden, når man spørger, hvor København er om 10-20 år.

 

Dette var temaet, da Small Great Nations Danmarksturné mandag endte på Københavns Rådhus. Hvis man var heldig at deltage, oplevede man en super diskussion om København som brand og som vækstmotor for resten af landet, hvor både Købehavns overborgmester Frank Jensen, uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers, arkitekt Helle Søholt og CEO for Københavns lufthavne Thomas Woldbye alle bidrog med gode perspektiver på debatten. 

 

Deloitte Nordic CEO Anders Dons og vores egen Peter Mogensen gik som sædvanligt forrest på vegne af Small Great Nation. 

 

Kraka vil gerne takke alle for et super arrangement, hvor gode perspektiver og diskussioner kom på banen. Det lover godt for København i fremtiden.