Øvrigt
Torsdag 30. jan 2020

Pressemeddelelse: Økonomiprofessor og tidligere overvismand Michael Svarer bliver ny Senior Fellow i Tænketanken Kraka.

Michael Svarer tiltræder den 1. februar som ny Senior Fellow i Kraka. Michaels omfattende fagøkonomiske erfaring, hans evne til at formidle komplicerede økonomiske sammenhænge samt hans erfaring fra De økonomiske råd med policy-orienteret økonomisk analyse, vil bidrage til at styrke Krakas analyser fremover. 

 

Michael Svarer udtaler i anledningen: 

Jeg ser frem til arbejdet i Kraka, og til - ved siden af professorgerningen - at bidrage til arbejdet sammen med de øvrige kompetencer, som er i Kraka. Jeg har bemærket Krakas analysearbejde gennem årene, og senest har Small Great Nation projektet, som Kraka har med Deloitte, sat sig spor. 

 

Direktør i Kraka, Peter Mogensen, udtaler:

Det er en stor glæde for alle os i Kraka at vi kan få Michael ombord. At kunne trække på hans enorme kompetence styrker os og vil bringe os yderligere frem af den nøgterne fagøkonomiske vej, som er Krakas DNA. Og så glæder jeg mig også stilfærdigt over, at vi nu får en topfigur fra Aarhus Universitet med i vores inderste kreds. 

 

Michael Svarer bliver fra den 1. februar kolleger med Krakas øvrige Senior Fellows, professor og tidligere overvismand Peter Birch Sørensen, professor og tidligere overvismand Hans Jørgen Whitta-Jacobsen og tidligere formand for Arbejdsmarkedskommissionen Jørgen Søndergaard.