Small Great Nation
Mandag 27. mar 2023

Invitation til konference, der zoomer ind på de unges trivsel, uddannelse og bekymringer

De unge er landets fremtid - hvordan har de det egentlig? Det spørger vi en række eksperter og debattører om på forårets Small Great Nation-konference med baggrund i vores seneste rapport. Tilmeld dig konferencen, kom og bliv klogere på ungdommens udfordringer og muligheder i DeloitteHuset d. 23. maj 2023 kl. 09:00 - 12:00.

Hvem skal Danmark leve af i fremtiden? Svaret er de unge: deres færdigheder og visioner. Derfor er det ret vigtigt, at næste generation kommer godt på vej. At de trives bedst muligt og udvikler sig gennem uddannelse og relationer. I vores nye Small Great Nation-rapport tager vi grundigt fat i de udfordringer og muligheder, ungdommen står over for.

 

Rapporten indeholder en lang række analyser, fakta, og forskning på området. Vi har set på bl.a. trivselsudviklingen gennem årene, klimaangst, effekten af tiltag på skoleområdet, hvad karakterer betyder for de unges fremtid og meget mere.

 

Michael Svarer, økonomiprofessor, Senior Fellow i Kraka og tidligere overvismand, præsenterer rapportens hovedresultater den 23. maj kl. 9.00 - 12.00 i DeloitteHuset, Weidekampsgade 6 i København, og alle interesserede er velkomne. Anders Dons, CEO i Deloitte, og Peter Mogensen, direktør i Kraka, er som altid værter for arrangementet.

 

 

 

• De unges trivsel
Fakta om den stigende mistrivsel og international sammenligning af de unges trivsel.
• Ungdomslivet i forandring
Sociale mediers betydning og klimabekymringer.
• Folkeskolen
Hvad har betydning for karakterer og trivslen i folkeskolen, herunder lærernes kvalifikationer
• Ungdomsuddannelser
Betydning af karakterer for fremtiden, gymnasie eller erhvervsskole?

 

Du kan læse mere og tilmelde dig her.

Der vil løbende blive bekræftet flere navne, men indtil nu kan du se frem til at møde: